Жизнерадостност и блясък
За вашата сватба или частно парти

Pravets Resort в ролята на фея, която сбъдва мечти

Създаването на ново семейство е ритуал, към който подхождаме с уважение и въображение. Можем да сбъднем вашия сватбен ден, разхождайки се уверено по пътеките на смелите фантазии, за да остане в спомените ви завинаги като тържествен, възхитителен и несравним.

За целта нашият екип „Събития“ е на ваше разположение за професионална консултация и гарантира индивидуален подход към този специален ден за всяко бъдещо семейство. За 5D възпламеняване на сетивата насреща е главен готвач – шеф Иванов, който с изтънчен вкус подбира празнични менюта, които да вдъхновят и улеснят избора ви. А за да бъде празникът цветен и игрив, можете да разчитате на нашите отворени барове, които разполагат с богат асортимент напитки за всяко настроение на небцето.

Комплиментът ни към младоженците е безплатна нощувка в деня на сватбата, преференциални цени за настаняване на гостите и ексклузивни оферти за престой в неделя.

Освен мечтания ритуал с пленителната гледка към езеро „Правец“, в хотела могат да се проведат и вътрешни ритуали, които по никакъв начин не отстъпват на вашия блян.

Бална зала „Тера“ е с капацитет от 50 до 200 души, озарена с дневна светлина и с директен достъп до терасата към езерото.

Бална зала „Правец“ е с капацитет от 150 до 350 души и има потенциал за преобразяване и декорация, отвъд всеки стремеж и фантазия.

За вас и вашите гости предлагаме набор от допълнителни услуги и активности срещу допълнително заплащане: обличане на залата, заря и фойерверки от лицензирана за работа на територията на комплекса фирма, ексклузивна фотосесия на голф игрището, наем на локация за фотосесия в Pravets Golf Club.

Новият размах в
Корпоративните събития

Експресия и стил в Pravets Resort.

Успехът на събитията при нас се постига с добра организация, многообразие от възможности и без компромис в решенията. На ваше разположение са 9 зали, оборудвани с всичко необходимо за презентации, промоционални събития, семинари, обучения, корпоративни и частни събития.

Предлагаме избор от конферентни зали с техническо оборудване, мултимедия, екран, флипчарт и озвучителна система с 1 брой микрофон. На разположение има и зала за срещи с мултимедия, екран и безжичен интернет. При необходимост, с доплащане осигуряваме допълнително техническо оборудване, както и изложбена площ.

За почивките на събитието можем да се погрижим с разнообразие от кафе-паузи.

Участниците ще имат и възможността за провеждане на самостоятелни вечери на нашите отворени барове. Накрая, ползотворният ден може да прелее във вечерта с добре подбрана музика в Пиано бара на хотела. Музика на живо има в петък и събота, а през делничните дни е по предварителна уговорка и с минимална задължителна консумация.

Хотелското настаняване е при следните условия:

  • настаняване след 15 ч., освобождаване на стаите до 12 ч.;
  • разположението на стаите е според заетостта на хотела;
  • в нощувката се включва закуска на бюфет, безплатно ползване на термална зона, СПА център, закрит басейн, фитнес, паркинг, интернет, такса и застраховка.

Допълнителните услуги са след предварителна уговорка и съответно заплащане:

  • напитка за „Добре дошли“, такса „Бушон“, DJ (в самостоятелна зала), дегустация на вино, Interactive Virtual Photo Center, активности в Pravets Golf Club, индивидуален урок с PGA Professional, „Голф клиника”, или групов голф урок с професионален инструктор, боулинг, тенис на корт, тенис на маса, билярд и велосипеди под наем.

 


Конференции

На ваше разположение са 9 зали, оборудвани с всичко необходимо за презентации, промоционални събития, семинари, обучения, корпоративни и частни събития.


Фестивали

Pravets Golf & SPA Resort е домакин на Международния Музикален Фестивал “Моцартови Празници“.

Pravets Resort
bg_BG
https://www.livechatalternative.com/